Vesijohto­saneeraukset

Voimme toteuttaa vesijohto- ja viemärisaneerauksen kaikilla yleisimmillä urakkamuodoilla.

Putkiremontti taloyhtiölle

Laadukas putkiremontti ammattitaidolla

Putkinet Oy toteuttaa niin kerrostalojen kuin rivitalojen putkiremontit vuosien kokemuksella. Toteutamme luotettavien yhteistyö­kumppaneiden kanssa laajemmatkin saneeraus­tarpeet. Sähkö- ja rakennustöissä vaadimme yhteistyökumppaneiltamme Tilaajavastuu Oy:n luotettava kumppani-ohjelman hyväksyntää. Käytämme vesijohtosaneerauksissa tyyppihyväksyttyä komposiittijärjestelmää, joka soveltuu valkoisen värinsä ansiosta erinomaisesti myös pinta-asennuksiin.

Monikerroksinen komposiittiputki soveltuu ominaisuuksiltaan käyttövesijärjestelmän lisäksi mm. myös lämmitys­järjestelmien toteutukseen. Suunnitelmien mukainen asennus toteutetaan puristusliitoksin ilman tulityötarvetta. Komposiittiputken etuina ovat myös edullinen hinta, pitkä käyttöikä, soveltuvuus kaikille vesilaaduille, eikä putkistosta liukene epäpuhtauksia veteen. Käyttövesikatkot pyritään minimoimaan uuden järjestelmän valmistelevalla toteutuksella. Vesivahingon riskin hävitessä vakuutus­maksutkin pienenevät.

Viemäriverkoston saneerauksessa käytämme ainoastaan tyyppihyväksyttyjä putkia, osia ja eristeitä. Mikäli kaikkia viemäriverkoston osuuksia ei katsota järkeväksi saneerata, niin viemäri­verkoston sukitus teetetään osana putkiurakkaa.

Rakennustöiden osalta käymme tilaajan toiveet yksityiskohtaisesti läpi, jotta voimme tarjota toivotun mukaisen sisällön myös kaikkien rakennusmateriaalien osalta. Urakoinnin keskiössä pidämme ihmiskeskeistä yhteistyötä kaikkien osapuolten kanssa, jolloin kommunikaatio ja työn sujuvuus on luontevaa ja mielekästä.

Vesijohtosaneeraus pientaloon

Vesijohto­saneeraus on kannattava investointi

Rakennuskantamme käyttövesiputket ovat suurelta osin käyttöikänsä päässä. Putkinet Oy toteuttaa niin omakotitalojen kuin rivitalojen vesijohtosaneeraukset vuosien kokemuksella. Käytämme vesijohtosaneerauksissa tyyppihyväksyttyä komposiitti­putkea, joka soveltuu valkoisen värinsä ansiosta erinomaisesti myös pinta-asennuksiin. Monikerroksinen komposiitti­putki soveltuu ominaisuuksiltaan käyttövesijärjestelmän lisäksi mm. myös lämmitys­järjestelmien toteutukseen.

Asennusreittien katselmuksen jälkeen, nopeasti toteutuva asennus toteutetaan puristusliitoksin ilman tulityötarvetta. Komposiit­tiputken etuina ovat myös edullinen hinta, pitkä käyttöikä, soveltuvuus kaikille vesilaaduille, eikä putkistosta liukene epäpuhtauksia veteen. Käyttövesikatko pyritään minimoimaan uuden järjestelmän valmistelevalla toteutuksella. Teemme kohteen putkisaneerauksen tarpeen arvioinnin, sekä tutustumme kohteeseen veloituksetta ennen urakkatarjousta. Vesivahingon riskin hävitessä, vakuutus­maksusi pienenevät.

Saneerauskohteen työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät osoitteesta vero.fi.

USEIN KYSYTTYÄ

Teemme tarjouspyynnön tekijälle ilmaisen kartoituskäynnin saneerausta vaativaan kiinteistöön. Työn laajuus ja toivotut materiaalit vaikuttavat luonnollisesti urakan arvoon.

Mikäli saneerauskohteessa tehdään ainoastaan käyttövesiputkiston saneeraus, valikoituu järjestelmäksi melkein poikkeuksetta komposiittiputki. Asennamme Uponor ja Henco -komposiittiputkijärjestelmiä. Suurempien remonttien yhteydessä ja rakenteiden ollessa auki, voidaan hyödyntää pex-putki -järjestelmän asennusnopeuden etuja.

Usein koko vesijohtoverkosto uusitaan kalusteineen. Mikäli kohteeseen on juuri vaihdettu esimerkiksi uusi hyvälaatuinen hana, on kalusteen uudelleen uusiminen tietysti tarpeetonta.

Pientalon vesijohtosaneeraus kestää tyypillisesti noin viikon. Uudet vesijohdot rakennetaan uusia reittejä mukaillen mahdollisimman valmiiksi. Käyttövesikatko kestää yleensä yhden työpäivän, kun vanhasta putkistosta siirrytään uuteen putkistoon. Taloyhtiöiden projektiaikataulu suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Asiakas­­palautetta