PALVELUT KOTITALOUKSILLE

LVI-TYÖT LAADUKKAASTI KOTEIHIN JA PIENTALOIHIN

Olemme LVI-urakointiin keskittynyt täyden palvelun yritys. Suunnittelussa korostamme energiatehokkuutta, kustannustehokkuutta ja tietysti käytännöllisyyttä.

LVI-ammattilainen palveluksessasi

Asennamme ja mitoitamme lämpöpumppujärjestelmien sekä lämmönsiirron vaatimat asennustyöt.

Toteutamme rakennusten kaikki vesi- ja viemärijärjestelmät sekä ilmanvaihtojärjestelmät asennettuna ja eristettynä tarvikkeineen.

Hoidamme kaikki rakennusvalvonnan vaatimat työnjohtajatehtävät sekä viranomaistarkastukset

Kaikki työt samalta tekijältä

NÄIN PROJEKTISI ETENEE KANSSAMME

Pientalon rakentaminen on monesti perheen suurin rahallinen ja henkinen ponnistus koko elämän aikana. Rakentaminen koostuu todella monesta vaiheesta, joten luotettavan ammattilaisten ryhmän kokoaminen on monelle rakennusalan ulkopuolella työskentelevälle projektin suurin haaste. Voimme ylpeästi sanoa olevamme luotettava kumppani. Vuosikymmenien työkokemuksella löydämme luotettavan yhteistyökumppanin rakentamisen jokaiseen työvaiheeseen.

1. Talonrakentaminen lähtee liikkeelle aina perheen tarpeesta.

Ensimmäisessä vaiheessa etsitään sijainniltaan sopiva rakennuspaikka. Sopivan tontin löydyttyä valitaan tarpeita palveleva talomalli ja tehdään rakennusbudjetti minkä puitteissa projekti pitää saada toteutettua. Paikka, talomalli, pohjaratkaisu ja materiaalit vaikuttavat kokonaiskustannuksiin, joita mietitään viimeistään suunnittelupöydällä.

2. Rakentaminen alkaa rakennusluvan hakemisella.

Luvan hakijalla pitää olla sovittuna hankkeen vastaavat työnjohtajat ja suunnittelijat. Rakennus- ja LVIS-suunnittelun valmistuttua voidaan talotekniikankin tarkka arvo määrittää. Urakoitsijavalintojen jälkeen voidaan rakentaminen aloittaa. LVI-alan töitä on pientaloprojektissa ensimmäiseltä viikolta, yleensä muuttotarkastusta edeltävään päivään saakka. Työt tehdään projektin rakennustöiden edetessä, joten tarkkaa aikataulua jokaiselle työvaiheelle on hankala määrittää. Teemme kaikki projektin vaatimat LVI-työt sekä IV- ja KVV-valvonnan vankalla kokemuksella.

3. Projektin loppusuoralla kaikki järjestelmät testataan ja säädetään.

Vesijärjestelmälle tehdään painekoe, ilmanvaihto tasapainotetaan ja lämmitys säädetään miellyttävälle tasolle. Kaikista viranomaisen vaatimista LVI-alan töistä tehdään pöytäkirjat ennen käyttöönottotarkastusta ja lopputarkastusta.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Toteutamme kaikenlaiset LVI-urakat rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmistä erilaisten lämpöpumppuratkaisujen asennuksiin. Tutustu referensseihimme täältä.