Ilmalämpö­pumput

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Ilmalämpöpumput putkinet

LUOTETTAVAA JA EDULLISTA LÄMMITYSTÄ, SEKÄ JÄÄHDYTYSTÄ


Kaikki toimittamamme ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, se on luotettava ja pitkäaikainen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Mikä parasta, voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia!

Olemme ScanOfficen maahantuomien lämpöpumppujen valtuutettu asennusliike.

USEIN KYSYTTYÄ

Ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen energiankulutus sähkölämmitteisessä talossa putoaa tyypillisesti 3000-4000kWh.

Mitsubishi Electric -malliston asennushinnat alkavat hiukan alle kahdesta tuhannesta eurosta, suurempi tehoiset mallit ovat luonnollisesti hiukan arvokkaampia. Edustamamme Gree -merkkiset lämpöpumput ovat
Mitsubishiä edullisempia. Jokaiseen tilaan on löytynyt aina tarpeen mukainen laitteisto.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa muutaman kymmenen senttiä päivässä ja koko hellekauden viilennys maksaa muutaman kymmenen euroa. Käyttäjäkokemusten mukaan asumismukavuuden kohennus kustannuksiin verrattuna on ollut paljon suurempi asia. Hyvin nukutun yön jälkeen on mukava nauttia kesän helteestä.

Ilmalämpöpumppu ainoastaan lämmittää tai jäähdyttää tilassa olevaa ilmamassaa. Ilmanvaihto toimii rinnakkaisena järjestelmänä, eikä ilmalämpöpumpun toiminta vaikuta säädettyihin ilmamääriin.

Asiakas­­palautetta