REFERENSSIT

Aidosti asiakkaan asialla

Talonrakennuksen suurimpia haasteita on sovittaa erillishankintojen sisältö ja aikataulut toisiinsa sopivaksi kokonaisuudeksi. Meidän kanssa saat rakennettua tarpeesi mukaisen LVI-paketin erittäin joustavasti.

New bathroom interior with illuminated mirror

Kuvia toteuttamistamme kohteista

Toteutamme rakennusten kaikki vesi- ja viemärijärjestelmät sekä ilmanvaihtojärjestelmät asennettuna ja eristettynä tarvikkeineen. Toteutamme suuriakin projekteja kattavan yhteistyöverkoston turvin.

Referenssejä

Isoista kohteista…

Referenssejä

…pienempiin toteutuksiin

NÄIN PROJEKTI ETENEE KANSSAMME

1. Suunnittelu

Suuremmat kohteet alkavat yleensä tarveselvityksellä, jolloin määritellään uusien tilojen vaatimukset tai vanhan kiinteistön korjausta vaativat kohteet. Kun tarpeet on selvitetty, voidaan kohteessa toteuttaa hankesuunnittelu, joka tehdään yleensä tilaajan ja rakennuttajan toimesta.

Tässä vaiheessa olemme olleet monessa projektissa mukana antamassa asiantuntijan näkemystä toteutusvaihtoehtoihin. hankesuunnitelman valmistuttua voidaan kohteen rakennus- ja LVISA-suunnitelmat teettää suunnittelijoilla. Olemme toimittaneet toteuttamiimme kohteisiin vaadittuja suunnitelmia.

2. Toteutus

LVI-suunnitelmien mukaan voidaan tehdä tarkka kustannuslaskelma kohteen toteutuksen arvosta. KVR-urakoinnissa pääurakoitsija toimittaa kaikki suunnitelmat, jolloin urakoitsijan päätäntävaltaa toteutuksesta on tällöin enemmän.

Toteutustavasta riippumatta kohteen rakentamisessa toimitaan saman lainsäädännön, määräysten ja säädösten mukaan. Aikataulu laaditaan projektin alussa ja projekti etenee tyypillisesti aikataulussa kanssamme. Työmaakokouksia pidetään rakentamisen aikana sopimuksen mukaan, jolloin kaikki muutoksetkin saadaan sovittua työn aikana.

3. Valvonta ja raportointi

Rakentamisen tai saneerauksen valmistuttua kohteessa suoritetaan käyttöönotto. Kaikista rakennusvalvonnan ja tilaajan vaatimista työosuuksista esitetään pöytäkirjat, jotka liitetään luovutusaineistoon. Paikallinen rakennusviranomainen tekee kohteissa tyypillisesti vähintään käyttöönotto- ja loppukatselmuksen. Käyttöönotosta alkaa kohteen takuuaika.