Uudis­rakentaminen

Toteutamme uudiskohteiden kaikki LVI-järjestelmät suunnittelusta käyttöönottoon.

OKT LVI-urakointi

Olemme täyden palvelun lämpö-, vesi-, ja ilmanvaihtourakointiin keskittynyt yritys. Aloitamme mielellämme kohteen toteutuksen hanke- tai LVI-suunnitteluvaiheesta, jolloin pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa miettimään energiatehokkuutta, kustannustehokkuutta ja käytännöllisyyttä jo suunnittelupöydällä. Urakointiimme sisältyy aina KVV- ja IV-vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Toimimme maansiirtourakoitsijoiden kanssa yhteistyössä, toteuttaessamme rakennuksen ulkopuolisia vesi- ja viemäritöitä sekä jäteveden käsittelyjärjestelmiä. Asennamme myös maalämpöjärjestelmien vaatimat putkistot usein maanrakennusvaiheessa. Toteutamme rakennuksen sisäpuoliset vesi- ja viemärijärjestelmät sekä ilmanvaihtojärjestelmät eristettynä rakennustyön edetessä. Asennamme lattialämmitys järjestelmät avaimet käteen periaatteella.

Meiltä saat myös pattereilla tai puhallinkonvektoreilla toteutetut lämmitys­järjestelmät. Toteutamme kaikki yleisimmät lämmitysmuodot, täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Asennamme maalämpöjärjestelmien yhteydessä viilennys­konvektoreita energia­tehokkaaseen viilennykseen. Teemme ilmanvaihdon säädöt sekä vesikalusteiden asennukset, painekokeet ennen kiinteistön käyttöönotto­tarkastusta. Toimitamme kaikki urakassa tarvittavat lvi-laitteet ja tarvikkeet. Teemme rakennusvalvonnan vaatimat LVI- raportit ja viranomaistarkastukset.


USEIN KYSYTTYÄ

Pidämme urakkatyöskentelyä mielekkäänä ratkaisuna molemmille osapuolille, tilaaja tietää jo projektin alussa kokonaiskustannukset. Pienet saneeraukset tai korjaustyöt tehdään tyypillisesti tuntitöinä.

Omakotitalon tekeminen kestää tyypillisesti vuoden verran. Meillä on kokemusta rakentamisesta kaikilla yleisimmillä urakkamuodoilla ja yhteistyökumppanit jokaiseen työhön. Mikäli teillä on kysyttävää rakentamisen vaiheista niin autamme mielellämme.

Projekti alkaa usein rakennuspaikan ja talomallin valinnalla, kun rakennuspaikan asemapiirros ja talon pohjakuvat ovat luonnosteltu voidaan LVI-suunnittelu aloittaa. LVI-suunnittelu voi tuoda rakentamiseen uusia ajatuksia ja toteutusratkaisuja, jotka saattavat vielä muokata talon tilaratkaisujakin, joten suunnittelu on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Voimme ylpeästi kertoa kuuluvamme Luotettava Kumppani -palveluun ja vaadimme samaa myös alihankkijoiltamme. Palvelu koostaa kaikki tilaajavastuulain vaatimat tiedot yhdelle raportille.

Asiakas­­palautetta